Numbered boxes detail

2018

Pilk­kikil­pai­lut ja jalostus”isku” 25.3.2018

Pilkkikisapäivä lähti käyntiin jalostusneuvojan puheenvuorolla jalostuspäivillä käsitellyistä asioista. Eritoten keskustelua herätti se, että beagle ei ehkä olekaan niin terve rotu, kun ollaan kuviteltu.Tietoiskun jälkeen aloiteltiin pilkkikilpailut Kivilammella. Lunta oli ”ainakin metri” ja sen metrin alla ”ainakin puoli metriä” vettä mutta eipä se innokkaita pilkkijöitä haitannut.

Tulostaso ei päätä huimannut mutta pilkkimestari löytyi tänäkin vuonna….Onnea Mika Ihanus!

Miehet                                                                    Naiset

Mika Ihanus 210 g                                               Tuija Pylvänen 15 g
Jaakko Uusi-Kyyny 115 g                                    Maritta Luostarinen –
Jukka Behm 95 g                                                  Asta Rieppo –
Miika Salakka 70 g
Seppo Koistinen 65 g
Asko Pylvänen 20 g
Esa Behm 12 g
Oliver Speed –
Mikko Lehikoinen –
Mikko Vanninen –
Mikko Ihanus –
Ari Koistinen –
Toivo Luostarinen –

Vuo­si­kokous

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin lauantaina 3.3.2018 Kiihtelysvaaran Osuuspankin tiloissa. Kokoukseen osallistui 17 yhdistyksen jäsentä. Puheenjohtaja Toivo Luostarinen avasi kokouksen toivottaen kokousväen tervetulleeksi. Hän kävi kuluneen kauden tapahtumat läpi ja kiitti yhdistyksen toimihenkilöitä, jäseniä ja kaikkia toimintaan osallistuneita.

Suurimpana asiana kokouksessa oli yhdistyksen sääntömuutos ja Ystävyysottelussa pysyminen.
Sääntömuutoksella haetaan päivitystä ja täsmennyksiä vanhoihin sääntöihin. Se saatiinkin kohtuullisen yksimielisesti läpi kokouksessa ja ne ovat tällä hetkellä Patentti -ja re­kis­te­ri­hal­li­tuk­ses­sa odottamassa rekisteröitymistä. Ystävyysottelu toi ristiriitaisia tunteita ja päätettiin alustavasti pitää muutaman vuoden tauko kokeeseen osallistumisesta ja kysellä, mitä mieltä Kaakko, Pohjois-Savo ja Suur-Savo ovat asiasta. Voitaisiinko koetta muuttaa jotenkin vastaamaan paremmin kokeen luonnetta, jos se ei nykyisellään palvele alustavaa ajatustaan jne.

Yhdistys jatkaa kutakuinkin samalla kokoonpanolla, kun viimekin kaudella. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Toivo Luostarinen ja hallitukseen valittiin Asko Pylvänen, Jukka Parviainen, Asta Rieppo ja Aleksi Kormilainen. Varajäseniksi hallitukseen valittiin Jaakko Uusi-Kyyny ja Tuomo Juvonen. Vaikka yhdistys jatkaa samalla kokoonpanolla, tehtävien jaossa on tehty pieniä muutoksia.
Toimikuntien vastuuhenkilöinä ovat kil­pai­lu­toi­mi­kun­nas­sa Asko Pylvänen, näyt­te­ly­toi­mi­kun­nas­sa Suvi-Karelia-näyttelyn jälkeen vastuu siirtyy Asta Riepolta Jenna Silvennoiselle ja Anneli Malinen jatkaa edellisen vuoden tapaan tehtävässään.
Koetulosten tarkastajaksi pyydettiin ajo­koi­rayh­dis­tyk­ses­tä viime vuonnakin asiaa hoitanut Jani Kuivalainen.

Hallituksen jär­jes­täy­ty­mis­kokouk­ses­sa 3.3.2017 päätettiin, että Jukka Parviainen jatkaa varapuheenjohtajana ja Anneli Malinen rahastonhoitajana. Sihteerin tehtäviä hoitaa edelleen Asta Rieppo ja kotisivujen ylläpidosta ja Suomen Beaglelehteen juttujen kirjoittamisesta vastaa Aleksi Kormilainen.

Vuoden 2018 liittymis- ja jäsenmaksut säilyivät entisinä: liittymismaksu 10 €, jäsenmaksu niin ikään 10 € ja ainaisjäsenen maksu 10 x kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden 2017 lopussa 85 jäsentä. Jäsenyydet jakaantuivat niin, että kunniajäseniä oli kolme, ainaisjäseniä 28, maksuvapaita jäseniä seitsemän ja varsinaisia jäseniä 46.

Vuosikokous palkitsi tuttuun tapaan yhdistyksen jäsenten koe- ja näyttelytoiminnassa menestyneitä koiria seuraavasti:
Vuoden Beagle: KVA Viitakiitäjän Iiris, pisteet 77,46 + 87,46 = 164,92, om. Tarja Pakkanen, Nurmes
Beagle-patsas (korkein pistemäärä) KVA Viitakiitäjän Iiris, pisteet 87,46, om. Tarja Pakkanen, Nurmes
Piirinmestari: KVA Huuhkajan Ansa, pisteet 56,08, om. Jaakko Uusi-Kyyny, Rääkkylä
Käyttövaliot: NO KVA Tervapekan Hilla, om. Jukka Parviainen, Tohmajärvi
KVA Viitakiitäjän Iiris, om. Tarja Pakkanen, Nurmes
KVA Käenkukkulan Victor, om. Erkki Ruokolainen, Heinävesi

© Pohjois-Karjalan Beagleyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.