brown white and black short coated dog on green grass field during daytime

Ter­ve­tu­loa Pohjois-Karjalan Beagleyh­dis­tyk­sen ko­ti­si­vuil­le

Kotisivuiltamme löydät tietoa yhdistyksemme tapahtumista ja toiminnasta.

1618731683438_beagle4k.png-me

Mikä on Pohjois-Karjalan Beagleyh­dis­tys?

Pohjois-Karjalan Beagleyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää beaglein kasvatusta sekä beaglein ulkomuodon ja met­säs­ty­so­mi­nai­suuk­sien parantamista.

Yhdistys järjestää vuosittain yleisiä ajokokeita sekä ainoastaan beagleille tarkoitettuja ajokokeita ja pyrkii osallistumaan koiranäyttelyjen järjestämiseen yhdessä muiden pai­kal­li­syh­dis­tys­ten kanssa.

Pohjois-Karjalan Beagleyhdistys ry:n vastuulla on vuosittaisen beaglein pii­rin­mes­ta­ruus­ko­keen ja viiden vuoden välein beaglein Idän lohkon valintakokeen järjestäminen. 

Yhdistys maksaa yhdistyksen jäsenen omistaman beaglen osallistumismaksun Idän lohkon valintakokeen ja Suomen mestaruuskokeen Ajovoittaja-ottelun osalta. Tämän lisäksi yhdistys maksaa ensimmäistä kertaa yhdistyksen järjestämään ajokokeeseen osallistuvan yhdistyksen jäsenen omistaman beaglen osallistumismaksun.

Yhdistys palkitsee vuosittain yhdistyksen jäsenten omistamia näyttelyissä ja ajokokeissa menestyneitä beagleja kierto- ja henkilökohtaisilla muistopalkinnoilla.

Jäseneksi?

© Pohjois-Karjalan Beagleyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.